Чудото, наречено „БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ”

Публикувам дословно поредното писмо за нашето общо начинание „Добро дело”. Заглавието е на авторката.

 

Прекрасно е, когато можеш да помагаш на хората – познати и непознати. Да помагаш, без даже да се замисляш, дали действията ти са добро дело. Аз вярвам, че е важно намерението и, разбира се, вътрешният глас, защото не винаги можем да предвидим с разума си дали помощта ще доведе до положителен резултат.

Аз лично вярвам на хората и в хората. Слава Богу, чувствам постоянно подкрепата на близки и приятели, а често се радвам и на приветливо отношение от страна на непознати хора. Случвало се е добра дума, казана от непознат с усмивка, да ме изведе от потока на тежките мисли или да стопи чувство на неувереност и страх.

Добро дело:

Във фейсбук понякога изпращам DMS + име на номер 17 777 (помощ за тежко болни хора). Преди около 2 месеца пак там прочетох за една кампания, набираща средства за млада жена, която веднага след раждането на детенцето си се нуждаела от бърза и скъпа животоспасяваща операция. Почувствах потребност още същия ден да отида до банката и да преведа малка сума.

Добро дело към мен:

Преди 5 години преживях много тежък период, след който имам чувството, че ми е даден втори шанс. Тогава до мен освен моето семейство бяха и едни много специални за мен хора – В.,Р. и В-я.

БЛАГОДАРЯ им, че ме подкрепяха, съветваха ме и ми вдъхнаха вяра и кураж да се боря за себе си! БЛАГОДАРЯ, че чрез тях успях да се докосна и да почувствам чудото, наречено БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ! БЛАГОДАРЯ също така, за възможността да кажа БЛАГОДАРЯ и ОБИЧАМ ВИ!

 

 

Споделете

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Joomla Templates - by Joomlage.com