Идва векът на любовта


FB IMG 1568875317689 5

Както и всички други послания на ангел Ханс, и това дойде при нас чрез неговия "говорител" Вергиния Мартева.

 

Послание на ангел Ханс

 

19.11.2020

 

Братя и сестри,

От Коледа тази година светът влиза в голяма Божия прегръдка. Надеждата ни е хората да откликнат подобаващо на Бог и целият ад да свърши. Влизаме в ерата на Водолея по Коледа. С малки стъпки. Идва период, в който хората ще трябва да се научат да се обичат. Омразата тръгва още от семействата ви. Предателствата, подлостта, изневерите, извращенията – коренът на всичко идва от семейството. Именно в семейството трябва да се научите на любов. И да се грижите за ближния, обичайки го.

Всички ангелски същества ще се съберем в хор, за да посрещнем новото лъчение, новите позитивни енергии, новите матрици, да посрещнем новото информационно поле, което се спуска като помощ. Но всичко зависи от вас хората. Надяваме се да дойде векът на любовта, на разбирателството, на наказанието на злите. Ще започнат съдебни процеси и вие ще видите как ще начене наказването на злото. Не може да има вечно зло.

А вашата единствена задача е да се обедините в семействата и с приятелите си. Бъдете като кошер пчели. Само кошерът може да оцелее в такива съдбовни времена.

Големият въпрос е вие да се присъедините към хора на ангелите, към тяхното призоваване, към новото тръбене. Идва новият Исус, новото му прераждане.

Спомнете си какво пише в Библията: ангели възвестяват идването на Исус, който ще съди живи и мъртви. Вие в момента живеете в съда, но не го усетихте и не го усещате. В момента тече онова, което вие наричате Апокалипсис. Апокалипсис в отношенията между хората, Апокалипсис в икономиката, Апокалипсис във физическото тяло на човека, Апокалипсис на всички нива. Христос ще дойде отново прероден и ще съди живи и мъртви. Всекиму ще се въздаде според вярата му. И онези, които трябва да бъдат наказани, ще бъдат наказани. Онези, които трябва да живеят, ще живеят. А при онези, които са били добри, но са грешили, ще се гледа кое е доброто в тях и ще си понесат уроците, без да бъдат много наказани. Ала ще има хора, цели общности и даже страни, които ще бъдат сурово осъдени. Много тежко ще бъде на всички онези, които са ограбвали бедните, както и на всички, които са посягали на човечеството, на децата, на природата. Настъпва време за разплата.

В момента срещу светлите сили горе и срещу човечеството долу се води война на няколко нива. Биологична, химическа, психологическа, икономическа и електронна война. Такива са ударите срещу хората. Вирусът Ковид-19, който вилнее, е показател за тази война. Това, което се случва в момента и с природните сили, и с политиците, е също показател. Тъмната ложа е извела сега напред своите черни ангели. Посяга се на най-святото у човека – на живота и свободата. Можете да успеете само като бъдете заедно с онези, които ви обичат и вие обичате. Повтарям:  бъдете като кошер пчели. И променяйки себе си, можете да се включите в тази борба със злото, в тази Христова програма. Така подавате ръка и на Исус, и на всички светли ангели.

Така че – радвайте се! От 24-25 декември навлизаме в ерата на новото появяване на Бога. Архангел Михаил има огромна задача, събрал е цялото си войнство, водим битки на всички нива. Този процес ще е дълъг, но много явен и показен. Само така светът ще разбере какво става всъщност.

Радвайте се, обичайте се, състрадавайте си. Бог е тук. Бъдете с Бога. Една от най-силните защити е да помолите Бог за опрощение, за спасение, да помолите Бог да ви помилва. Така ще удостоверите, че сте в единствената праведна партия – Божията партия.

Старайте се да бъдете повече на чист въздух, сред гората, в планината, близо до морето. Озонирайте стаите, където прекарвате повече време. Така ще се предпазите по-добре от вируса Ковид-19.

И не позволявайте демони отстрани да навяват мрак в душите ви, да ви внушават несигурност, съмнения в околните, да ви причиняват болка. В Бога ли си, няма от какво да се страхуваш. Осланяйте се на нас, на светлите сили. Мракът никога не е побеждавал за дълго. И дяволът винаги е изяждал децата си.

Празнувайте тази Коледа в радост. Ще бъдете много повече от преди затворени по домовете си, но го приемете като добро. Вие ще сте заедно с близките си, ала състрадавайте на всеки, който в този момент може да е сам, да е болен, да умира. И вие с най-обичните ви ще усетите колко сте ценни един за друг. Затова тази Коледа няма да е като никоя друга по-рано в живота ви.

Посрещнете Исус подобаващо. Той няма да дойде като дете. Той ще се прероди на 33 години. Такъв е промисълът.

Братя и сестри, това не е послание на някаква секта или организация, нито е опит да ви се налага мнение, да ви се промива съзнанието. Най-важното мое послание, на ангел Ханс, е:

Не на страха! Не и на безумието, идващо от прекаленото безразсъдно безстрашие!

Бог да е с вас.

Амин!

Споделете

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Joomla Templates - by Joomlage.com