Весело посрещане на 2020

 

Весело посрещане на Новата 2020 година, сестри и братя по земна съдба!

Искрено вярвам, че Господ отново и отново ще е щедър към хората и тя пак ще бъде благодатна в дълбоката си същност година. От всички нас се очаква едно единствено усилие, за да се окъпем в тази Негова благословена щедрост. Синът Му ни е завещал какво трябва да е усилието ни: да правим за ближните си и на ближните си онова, което искаме те да правят за и на нас.

А ако (по-скоро когато) съмненията или безверието загризат душите ни, нека веднага си спомним, че откакто разумното човечество съществува злото никога не е побеждавало доброто в световен мащаб. Никога и никъде. Да беше се случила дори веднъж тази глобална катастрофа, тази всеобхватна трагедия на земното ни битие – Светлината да погине от мрака, тогава изобщо нямаше да ни има на този Божи свят. И в момента нямаше да четете моите най-сърдечни пожелания здравето, благополучието и радостта да са ваши и на семействата ви постоянни спътници в живота.

Споделете

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Joomla Templates - by Joomlage.com