Мнозина от вас не знаят как публикува книгите си българският писател, който пише каквото иска, а не каквото трябва. И чието слово е подчинено единствено на съвестта и таланта му. С няколко думи отговарям как: трудно и задължително с благотворителна помощ. Най-често помощта идва от близките, от приятели, от добронамерени читатели.

Прочее, ако онова, което пиша, ви допада, можете да дарите средства според възможностите си. Те ще отидат единствено за създаването и издаването на бъдещите ми книги.

Благодаря ви предварително.

  

Дарение чрез epay.bg

Във формата по-долу изберете сумата, с която желаете да помогнете, и натиснете подкрепи. Ще бъдете пренасочени към познатия ви сайт на epay.bg, където ще можете да осъществите дарението си. Ще се радвам, ако споделите имейл адреса си с мен (от информация, която получателя ще види за вас).  Така ще мога да ви благодаря лично. Когато влезете в epay.bg, като основание за плащане ще виждате... маймуни. Нека това малко програмно недоразумение не ви притеснява. 

Описание Сума
Подкрепи Васко BGN

 

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

  

Дарение чрез paypal

1. Логнете се в системата.

2. От менюто в горната част на страницата изберете send payment.

3. За да подкрепите Васко, в получател напишете Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Изберете сумата, с която желаете да помогнете. Като основание на плащането от personal изберете gift.

Paypal

 

4. На следващата страница, моля, махнете чавката пред I will pay the fee. Така вашето дарение ще има точно посочената на предната страница стойност.

 

Paypal 2

 

Благодаря ви!

 

 

Joomla Templates - by Joomlage.com