Предпразнична оферта

Royalyt I reche cover-финал2- по-малъкДраги приятели,

 

Идва Коледа, после е ред на Нова година, на имените дни. Не ми се пишат баналности, но все пак да припомня, че книгата също не е лош подарък, ако не можете да си позволите да дарите порше, къща на Малдивите и ваканционен круиз на безковиден лайнер.

 

Та ето какво предлага предпразничният ми „книжен базар”:

 

1. Току-що излезе новото издание на „Роялът на ангела” и романа „И рече Бог в едно книжно тяло. „Роялът на ангела” е в донякъде съкратен вариант, ала съдържа две нови послания на небесния ни приятел и покровител ангела Ханс, едното от които е отправено към нас българите. Тиражът е ограничен. Цената е 25 лв.

 

2. Разполагам и с малка част от новия тираж на четирилогията на Конкордия Антарова „Два живота”, която доскоро бе напълно изчерпана. Цената на всеки том също е 25 лв., комплектът – 100 лв.

 

3. Преди време бе пуснат и допълнителен тираж само на романа „И рече Бог”. Цената е 15 лв.

 

4. Разполагам с наличности и от последните ми два романа:

- „Да върнем лятото” – 13 лв.

- „Неведомите пътища на упованието” – 13 лв.

 

5. Мога да осигуря и отделни бройки от романите „Визитацията” (17 лв.), „Милост Божия” (10 лв.) и сборника „Триптих”, съдържаш в едно книжно тяло трите романа „Верникът и Неверникът”, „Вирусът и Антивирусът” и „Зрящият и Незрящата” (15 лв.).

Към всяка заявка ще добавя подарък подходяща книга.

Моля, пишете ми на лични съобщения във фейсбук; имейлът ми е в сайта.

 

Весели празници на всички!

Споделете

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Joomla Templates - by Joomlage.com